Pista de biciclete de pe strada Viilor care duce la ștrandul termal Carei

• publicat la: 3 May 2020
Pista de biciclete de pe strada Viilor care duce la ștrandul termal Carei

La Carei există o tradiţie deja în a reabilita străzile  şi drumurile înainte de alegerile locale. Nici în acest an conducerea oraşului nu se abate de la tradiţie aşa că au demarat  lucrări de reabilitare a drumurilor, de reparaţii la cele asfaltate înaintea campaniei  trecute… strada Cimitirului, strada Viilor, Crişan, Iuliu Maniu…..

Strada Viilor a fost asfaltată și reasfaltată de mai multe ori în decurs de 6 luni înaintea campaniei electorale din 2016.

Așa arată pista de biciclete de pe strada Viilor care duce la ștrandul termal. Municipiul Carei are conducere exclusiv UDMR.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2016/02/unde-sunt-autorizatia-de-constructie-pentru-masterplanul-apaserv-si-buletinele-de-analiza-pentru-gradul-de-tasare.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/05/o-campanie-pentru-linistea-familiei-pentru-careieni-promisiuni.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/05/cum-se-promoveaza-turismul-local-in-carei-drumuri-proaste-piste-de-biciclete-pe-trotuare-stricate-si-masina-cumparata-de-fundatia-de-promovare-a-tursmului-local-pentru-primar.html

 

comentarii

de Just la 4 May 2020 - 13:10

De ce nu se fac sensuri giratorii o data cu reabilitarea M.Viteazul,25Octombrie.Ar fi necesare cel putin 4-5 sensuri giratorii care ar ajuta foarte mult circulatia in Carei.Trezitiva o data si faceti ce trebuie pentru contribuabili,nu dormiti,iesiti afara si pe strazi,sa vedeti ce este necesar,puturosilor.

de Buletin de Carei la 4 May 2020 - 13:16

Buna remarca la adresa administratiei locale plătite din banii careienilor chiar dacă e cam agramată. Încă nu au învățat că trebuie să de asocoteală pentru salariile uriașe încasate pentru a se ocupa de oraș.

Lasati un comentariu