O campanie pentru liniştea familiei. Pentru careieni…promisiuni

• publicat la: 30 mai 2016
O campanie pentru liniştea familiei. Pentru careieni…promisiuni

Candidatul Kovacs, Eugen pentru români şi Jeno pentru maghiari,  a făcut  o  plimbare cu bicicletele.  Imaginile arata doar pistele din centrul orasului.

Pentru careienii care nu locuiesc pe strada 1 Decembrie 1918, acestea arată astfel. Aceasta este strada Viilor care duce la singurul ştrand termal din oraş.  Dimineaţa, copii care merg la şcoală se ciocnesc de pietonii grăbiţi să ajungă la locul de muncă, spaţiul fiind total inadecvat unei piste de biciclete.

La marşul cu biciclete trâmbiţat de presa aservită  au participat membrii familiei primarului, angajati de la secţia de scaune şi consilieri care sunt abonati la banul careian.

In timp ce gardienii de la Politia locală acordă amenzi pentru cei care se plimbă cu bicicleta prin parc, acestia s-au făcut că nu observă grupul de biciclisti printre care era si primarul cu familia sa. Pozele de familie au devenit un obicei pentru doi dintre candidatii  de la primăria Carei, cei doi care s-au folosit de calitatea lor de politician pentru a-şi angaja membrii familiei în posturi călduţe.

Buletin de Carei

comentarii

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 30 mai 2016 - 13:21

Nu stiam ca Excelenta Sa E. Kovacs mai face si sport in timpul campaniei electorale…….. Ca sa vezi Domnule, cat este de smecher (smecherie udemerista !!!)……..

de abdul la 30 mai 2016 - 19:45

Ipocritilor !!!!!

Lasati un comentariu