58 de sătmăreni plimbăreți au fost amendați ieri de polițiști. La Carei e liber pentru plimbăreți

• publicat la: 21 aprilie 2020
58 de sătmăreni plimbăreți au fost amendați ieri de polițiști. La Carei e liber pentru plimbăreți

În timp ce la Satu Mare se aplică cu strictețe prevederile Ordonanței Militare privind regimul circulației, în Republica de la  Carei se continuă sfidarea legilor românești. În a doua zi de Paște o mulțime de asistați sociali se plimbau în voie prin oraș și sunau pe la casele careienilor contribuabili punând astfel în pericol sănătatea comunității. În plină pandemie de coronavirus și în plină Stare de Urgență, la Carei se dezlănțuie atacuri împotriva celor care semnalează nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare. Incitatorul e nimeni altul decât consilierul personal al primarului Kovacs.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, la data de 20 aprilie a.c., 189 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 20 aprilie, polițiștii au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 118.800 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință au fost efectuate 769 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

comentarii

de ion la 21 aprilie 2020 - 14:41

ESTE VORBA DESPRE JUD.SATU-MARE.

LA VOI SI PYRACANTHA DE PE MARGINEA DRUMULUI ESTE CATINA ???

de Buletin de Carei la 21 aprilie 2020 - 15:18

Este vorba despre faptul că în Republica de la Carei nu se respectă Ordonanța Militară. Este vorba despre faptul că asistații sociali umblă liber pe unde doresc în timp ce bătrânilor care merg după pâine li se cer Declaratii. Pentru primar votanții lui sunt mai presus de asigurarea protecției întregii comunități!

de ion la 21 aprilie 2020 - 16:38

Nu mai invartiti c…In toata tara sunt probleme cu comporamentul CELOR ca ai nostrii de pe strada din poza sau din partea cealalata a mun.Carei.De ce?atacati pe toata lumea.Republica Carei,nu va face exceptie de la comportamentul celor din poza.Acolo trebuie legi mai hotarate,cev legi martiale,maai dure.Sa ne bucuram ca deocamdata nu sunt probleme mai mari.

de Buletin de Carei la 21 aprilie 2020 - 17:25

Aveti o exprimare pe masura gandirii se pare. In Republica de la Carei nu se respecta legile. Buletin de Carei informeaza corect despre ce se petrece in oras si doar cei care se simt cu musca pe caciula vorbesc de atacuri. Nu avem cum sa ne bucuram pentru ca nu se respecta legea din moment ce noi aici contribuim cu taxe si impozite.

Lasati un comentariu