Spitalul suport din Carei mai are 2 pacienți internați. Primarul care minte cum respiră

• publicat la: 2 iunie 2020
Spitalul suport din Carei mai are 2 pacienți internați. Primarul care minte cum respiră

Spitalul din Carei, declarat ca spital suport la începutul epidemiei de COVID-19, are internați la ora actuală 2  pacienți infectați cu coronavirus potrivit  surselor  din cadrul spitalului careian. Unul dintre cei doi pacienți a revenit după ce a fost depistat din nou pozitiv. În acest context, edilul celui de-al doilea municipiu din județ face din nou declarații mincinoase la fel ca în cazul  datei deschiderii Policlinicii. Boală grea minciuna domnule primar. Greu vă mai dezbărați de ea.

Ori dialogul dintre  primar și conducerea spitalului suport nu funcționează ori primarul face declarații  înainte de a se informa direct de la sursă.

Minciuna servită pe pagina Primăriei Carei de primarul Kovacs  se dorește a fi un  apel la autorități pentru redeschiderea unității medicale, având în vedere situația în care sunt bolnavii din orașul pe care îl conduce în mod dezastruos. 

Primarul nu a dezmințit nici până la ora actuală afirmațiile sale potrivit cărora oameni de afaceri menționați ar fi achiziționat aparatul de testare Covid 19 pe care acum l-a dăruit spitalului județean din Satu Mare. La  fel cum nu anunță deloc pe pagina primăriei despre fondurile alocate spitalului careian de către Ministerul Sănătății sau cele din bugetul local.

Apelurile primarului evazionist privind redeschiderea spitalului și a policlinicii sunt doar încercări de cosmetizare a imaginii sale înaintea campaniei pentru alegerile locale din toamnă. Dacă era sincer interesat de soarta careienilor ar fi făcut demersuri din 2011 pentru asigurarea acreditării laboratorului de analize medicale din cadrul spitalului din subordinea Consiliului Local Carei. Nici intențiile sale de viitor nu sunt  în beneficiul careienilor din moment ce donația aparaturii către spitalul sătmărean este pe 10 ani așa cum a menționat în proiectul de hotărâre  inițiat de el la ședința online din 29 mai 2020.

Până astăzi, 2 iunie, numărul de cazuri confirmate de coronavirus în județul Satu Mare este de 61 potrivit comunicatului Grupului de informare strategică. Dintre aceștia, 51 s-au vindecat  iar 8 au decedat.

Poate ne spune domnul primar ce a fost cu ambulanța care a trecut  prin vama Urziceni  cu echipaj de poliție  în față și cu un pacient pentru spitalul careian.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu