Gorghiu: Pacienţi în halate şi pijamale, scoşi din spital şi încolonaţi la vot în Sectorul 5

• publicat la: 25 May 2014
Gorghiu: Pacienţi în halate şi pijamale, scoşi din spital şi încolonaţi la vot în Sectorul 5

Deputatul PNL Alina Gorghiu a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că a sesizat Poliţia cu privire la faptul că un grup de pacienţi, aflaţi în halate şi pijamale, au fost scoşi dintr-un spital din Sectorul 5 din Capitală şi ”încolonaţi” la o secţie de vot de către o asistentă.

”Foarte mulţi pacienţi, internaţi, scoşi de un anumit doctor Arsene Gabriel – îi dau numele că poate se simte şi renunţă la genul ăsta de turism cu pacienţi. Mie mi se pare sub orice fel de nivel de înţelegere, din spusele pacienţilor au fost trimişi de acest doctor care teoretic este la spitalul Burghele, un spital de urologie. În schimb, surpriză, toţi pacienţii au adeverinţe medicale semnate de acest domn din partea Institutului Naţional pentru Medicină şi Recuperare a Capacităţii de Muncă. Asta în condiţiile în care la acelaşi spital s-a făcut o solicitare de urnă mobilă şi a fost trimisă urna pentru 53 de pacienţi, toţi din localităţile Târgu Mureş, Câmpulung şi Călăraşi”, a declarat Gorghiu.

Ea a menţionat că a fost depusă la Poliţie o sesizare penală in rem, precizând că reprezentanţii PNL din secţiile de votare au relatat că pacienţii erau însoţiţi de o asistentă şi ar fi fost internaţi cu o zi înainte, urmând să fie externaţi mâine.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu