VIDEO. La Carei se sparg porțiuni de drum pe care nu bine s-a răcit asfaltul

• publicat la: 16 iunie 2020
VIDEO. La Carei se sparg porțiuni de drum pe care nu bine s-a răcit asfaltul

Pentru cei care afirmă atunci când văd o lucrare de proastă calitate..,,lucru românesc,, le supunem atenției și lucrări de proastă calitate care nu sunt executate de români. Ceea ce dovedește că nu există pădure fără uscături și deci înainte de a pune etichete e bine să te documentezi. Calitatea unei lucrări nu depinde de naționalitate ci doar de competența executantului. Am văzut la Carei competența lui Dorel care a fost premiat efectiv pentru felul cum a făcut lucrările de pavare în cartierele Mihai Viteazu I și II iar acum  avem ocazia să vedem competența  celeilalte variante a lui Dorel.

Astăzi, 16 iunie 2020, s-a intervenit din nou la lucrarea de reabilitare drum calea Mihai Viteazu pe care nu bine s-a răcit asfaltul. S-a desfăcut pavajul în zona trecerii de pietoni din dreptul supermarketului și s-a spart pista de biciclete de pe aceeași porțiune. Motivul este apa care băltește.

Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este în plină desfășurare. Firma executantă este Tarr Construct SRL.

Buletin de Carei a semnalat că pe porțiunile de drum deja reabilitate  apa băltește după ploaie. Careienii se plâng că trecerile de pietoni nu au panta necesară scurgerii apei și sunt nevoiți să le ocolească. Apa băltește și pe marginea carosabilului, între gurile de scurgere.

Doi muncitori de la firma executantă iau apa cu lopata de pe trecerea de pietoni și apoi golesc găleata la gura de canal. Nu exista în jur niciun diriginte de șantier sau vreun reprezentant al echipei manageriale de proiect.

Așa a rămas în urma lor lucrarea de reparație a reabilitării drumului.

Subiectul este unul tabu pentru că vorbim de o lucrare de pe raza Primăriei Carei, foarte generoasă cu reclamele.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu