Buletin de Carei reușește încă o corecție la calitatea lucrărilor de pe domeniul public

• publicat la: 19 august 2020
Buletin de Carei reușește încă o corecție la calitatea lucrărilor de pe domeniul public

Nu am scris în zadar! Se intervine la trecerea de pietoni unde băltea apa după recenta reabilitare a drumului. Și pe această porțiune au fost uitate a se introduce țevile de scurgere pentru apa pluvială! Am ajuns să facem voluntariat și ca diriginte de șantier.

A fost nevoie de multe postări cu multe imagini pentru a atrage atenția asupra faptului că pietonii nu puteau folosi trecerea pe timp ploios. Un proiect de o asemenea anvergură trebuia să beneficieze de executanți specializați în lucrări de calitate. Ocupat cu introducerea gazului  în vie prin proiect aprobat de CL, managerul de proiect nu dă pe teren nici din an în Paști ca să vadă cum arată porțiunile finalizate.

Așa arăta trecerea de pietoni de pe calea Mihai Viteazu din dreptul magazinelor de electrocasnice de fiecare dată când ploua.

Așa arată acum intervențiile. Se introduc țevile de scurgere pentru apa pluvială, lucrare care trebuia efectuată atunci când s-a intervenit la porțiunea respectivă. Alți bani, altă distracție! Cine va plăti pentru erorile executantului?

Mulțumim careienilor vigilenți care ne semnalează fiecare abatere de la calitatea lucrărilor de pe domeniul public. Nu avem indemnizație de diriginte de șantier dar avem dorința de a beneficia de lucrări de calitate în urbea noastră!

Am pierdut deja șirul intervențiilor noastre pentru remedierea deficiențelor ce au apărut la lucrările pe domeniul public. Cele mai recente intervenții sunt  la lucrările de pe calea Mihai Viteazul.

Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este în plină desfășurare.

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/video-la-carei-se-sparg-portiuni-de-drum-pe-care-nu-bine-s-a-racit-asfaltul.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/au-uitat-de-tevile-de-scurgere-pentru-apa-pluviala-asa-ca-se-sparge-pista-de-biciclete-si-trotuarul.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/lucrari-de-proasta-calitate-la-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/07/atentie-soferi-la-pietonii-de-pe-calea-mihai-viteazul-din-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/07/carei-apa-balteste-pe-o-trecere-de-pietoni-recent-reabilitata.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/treceri-de-pietoni-in-apa-guri-de-canal-mai-ridicate-decat-carosabilul.html

comentarii

de ion la 20 august 2020 - 06:36

Puteti merge si pe 25 octombrie,toate trcerile de pietoni sunt sub apa,chiar dupa o ploaie de cinci minute.

de hotu georgel la 20 august 2020 - 08:36

Stimata doamna nu sunteti singura care semnealeaza lucrarile de proasta calitate din oras si eu am semnalizat mai multe neajunsuri si nu mica mia fost mirarea ca primaria a reactionat la sesizarile mele ceace este un lucru normal .Dupa unele sesizari am fost vizitat de domnu viceprimar Keizer care sa deplasat la fata locului si asa am avut ocazia de a expune si a arata nemultumirile mele a fost o discutie cu argumente pro si contra binenteles sunt lucruri cu care am fost de acord si cu care nu dar trebuie sa fim si realisti sunt multe care chiar nu depinde numai de conducerea primariei si dureaza un timp e vorba de bani aprobari etc .Am ridicat multe probleme din oras cu care ne confruntam si deja la unele sesizari incep sa se vada rezultatele si va asigur ca nu ma voi opri cu sesizarile la adresa primariei .Deci daca se vrea se poate face o legatura normala intre cetatean si primarie si calea dialogului este cel mai bun exemplu .Sunt sigur ca nu va va multumi postarea mea dar am vrut sa atrag atentia ca sunt multi cetateni din oras care fac sesizari de bun simt si urmeaza calea dialogului cu primaria PS cum nu sunt fan buletin de carei asa cum nu sunt fan conducerea primariei dreptu la opinie nu poate interzice nimeni

de Buletin de Carei la 20 august 2020 - 08:55

Se vede ca nu intelegeti ce cititi in limba română Gyuribacsi. Scrie undeva cuvântul ,,exclusiv,,? Ceea ce povestiti este doar un mod de a face campanie electorală pentru Keizer și grupul de interese. Cei care nu au nimic de ascuns se legitimează. Dati două numere de sesizări depuse la Primăria Carei si o copie a sesizarii daca vreti să fiți credibil. Curaj!

Lasati un comentariu