Adrian Cozma:” Nu ne permitem lucrări de mântuială. Vom face reabilitări pe termen îndelungat”

• publicat la: 26 august 2020
Adrian Cozma:” Nu ne permitem lucrări de mântuială. Vom face reabilitări pe termen îndelungat”

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Cozma, a lansat un nou avertisment la adresa conducerii Consiliului Județean, condus de UDMR-istul Pataki Csaba și a avut curajul de a-l remite și redacției Buletin de Carei ignorând amenințările consilierului primarului udemerist din Carei proliferate pe blogul Opinie de Carei.

Liberalul Adrian Cozma a făcut un tur al județului și a promis că va schimba din temelii politica privind administrarea și reabilitarea drumurilor județului.

Cozma a făcut un scurt popas în localitatea Cărăşeu, comuna Culciu, pe DJ 193, unde a arătat prin intermediul unei filmări video starea drumului și lipsa de implicare a autorităților. Candidatul PNL la șefia județului a menționat că pe o distanță mare, din localitatea Apateu până în Valea Vinului, drumul este semnalizat pentru lucrări care de fapt nu se execută, iar șoferii sunt nevoiți să circule pe o singură bandă. “Județul Satu Mare trebuie gospodărit mult mai bine. Trebuie să schimbăm cu totul modul în care sunt administrate drumurile județene și nu numai drumurile.

Nu credeam că mai există astfel de situații.

În loc să rezolvăm problemele, le semnalizăm. La propriu. Nu mai punem la socoteală faptul că ne punem singuri capcane și creăm locuri periculoase, unde pot avea loc accidente complicate “, a menționat Cozma.

În programul pentru Satu Mare, acesta a anunțat că într-un singur mandat va pune la punct toată infrastructura de drumuri județene, inclusiv drumul ce traversează celebra zonă a Codrului, care pe o întindere de peste 50 de km este pietruit, fiind un calvar zilnic pentru mii de sătmăreni, care circulă în zonă sau fac naveta spre municipiul Satu Mare. “Noi avem de reabilitat drumurile pentru perioade îndelungate și în niciun caz nu putem continua cu astfel de improvizații.”

Județul trebuie administrat cu totul altfel. Avem un relief simplu în tot județul, deci ar trebui ca totul să fie mult mai simplu.

Ca președinte al CJ Satu Mare în primul an de mandat, voi rezolva toate aceste neajunsuri “, a încheiat Adrian Cozma.

Lasati un comentariu