Comuna Căpleni are primar de la UDMR

• publicat la: 28 septembrie 2020
Comuna Căpleni are primar de la UDMR

Consilierul prinarului evazionist Kovacs a obținut un mandat de primar  în comuna de domiciliu. Megyeri Tamas Robert nu este nativ sătmărean așa cum nu este nici șeful său Kovacs dar membrilor  UDMR nu li se impută locul nașterii așa cum se impută românilor din Carei care candidează sau manifestă spirit civic.

Megyeri Tamas Robert și-a făcut intrarea în Carei într-un stil aparte, ieșind  în evidență prin ținuta lui. Băiat bun de felul lui, Megyeri  a învățat repede cum e cu ținuta  ce se poartă la evenimentele culturale așa că a trecut și la fapte bune prin Carei adică la smulgerea buruienilor de pe domeniul public.

Cu siguranță că în calitate de primar la Căpleni din partea UDMR va face să dispară buruienile de pe domeniul public și va face astfel o economie de salarii care s-ar  plăti altfel muncitorilor de la întreținere.

Nu a făcut încă public ce va face cu contractele semnate cu Primăria Carei.

 

.Așteptăm cu interes noile compuneri în limbaj suburban pe care le oferea cititorilor de limbă maghiară pe când era angajat la cabinetul primarului evazionist . Să  sperăm că nu va lua apucăturile de evazionist de la șeful său pentru a  nu face de rușine comuna Căpleni.

Nu așteptăm mulțumiri pentru lecțiile de ținută vestimentară acordate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu