Propagandă UDMR pe bani publici de la cabinetul primarului din Carei

• publicat la: 27 septembrie 2023
Propagandă UDMR pe bani publici de la cabinetul primarului din Carei

De la smulgător de buruieni de pe domeniul public din Carei a ajuns primar la Căpleni.

Fostul consilier al primarului evazionist din Carei e promovat tot de la cabinetul primarului evazionist, de actualul consilier personal. Cu acordul tacit al Instituției Prefectului Satu Mare, consilierul personal al primarului din Carei, plătit din bani publici, postează în timpul programului de la primărie pe blogul său comercial personal. Adică este plătit din banii careienilor pentru a-și dezvolta afacerea personală.

Nu a uitat nici de prietenul său, fostul consilier al primarului Kovacs, Megyeri Tamas, cel pe care l-am învățat care este ținuta vestimentară adecvată  de la evenimentele culturale.

Acum a ajuns primar la Căpleni, susținut de UDMR care încă se află la guvernare. Culmea e că își fac reclamă la obiective realizate din bani publici nu din banii UDMR, un ONG alimentat tot de la bugetul național românesc.

Cu alte cuvinte, consilierul personal al primarului din Carei promovează UDMR de pe blogul comercial personal în timpul programului de lucru de la Primăria Carei. Instituția Prefectului Satu Mare, reprezentantul guvernului în teritoriu, nu are nimic împotrivă.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu