Candidatul UDMR la Primăria Căpleni are contracte cu Primăria Carei

• publicat la: 21 septembrie 2020
Candidatul UDMR la Primăria Căpleni are contracte cu Primăria Carei

După ce l-am învățat codul vestimentar pe consilierul primarului evazionist Kovacs, acesta s-a înscris  în cursa pentru obținerea funcției de primar în comuna Căpleni. O comună de oameni harnici și gospodari care merită să aibă un primar pe măsură.

Candidatul de primar din partea UDMR pentru Căpleni este consilierul primarului evazionist Kovacs iar pe perioada campaniei electorale acesta s-a suspendat. I se păstrează însă locul…cald.

Băiat bun de felul lui, Megyeri Tamas Robert a învățat repede cum e cu ținuta  ce se poartă la evenimentele culturale așa că a trecut și la fapte bune prin Carei adică la smulgerea buruienilor de pe domeniul public împreună cu colegul său de birou Szasz.

Orașul suferă acum de pe urma implicării lor în campania electorală tocmai în perioada când au crescut peste tot buruienile pe domeniul public. Cu siguranță că dacă va ajunge primar la Căpleni va face să dispară buruienile de pe domeniul public și va face astfel o economie de salarii care s-ar  plăti altfel muncitorilor de la întreținere.

,,Spune-mi cu cine te însoțești ca să îți spun cine ești,,  spune  o veche vorbă românească care e actuală și în ziua de azi. Așa că și candidatul UDMR la primăria Căpleni, Megyeri Robert a tot postat materiale pe blogul său în perioada în care era activ la Primăria Carei la fel ca Szasz. Ferice de bugetul Primăriei Căpleni care nu va mai trebui să angajeze niciun informator dacă Megyeri câștigă alegerile. Altă economie.

Între timp, Megyeri a semnat contracte de prestări servicii cu Primăria Carei. Dacă tot e angajat la Primărie de ce  nu ar beneficia de  un bonus pe lângă salariul de câteva mii bune de lei.

.

De compunerile în limbaj suburban pe care le scrie  împotriva celor care dovedesc moralitatea angajatorului său nu mai aducem vorba ca să nu îl deranjăm în campanie și să afle vreun votant de-al lui cu ce își ocupă timpul.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu