Încă 4 ani cu dictatură UDMR la Carei. Fără reguli de distanțare la Carei în perioada alegerilor locale

• publicat la: 28 septembrie 2020
Încă 4 ani cu dictatură UDMR la Carei. Fără reguli de distanțare la Carei în perioada alegerilor locale

Municipiul Carei va continua să aibă parte în următorii 4 ani de dictatura UDMR. Organizarea alegerilor locale la Carei a aparținut conducerii UDMR a orașului care a fructificat din plin avantajul. Până seara la ora 21 Serviciul de evidența populației a eliberat mulțime de cărți de identitate. Pentru eliberarea cărților de identitate s-a adunat o mare de  oameni care nu a mai fost monitorizată de Jandarmeri Satu Mare  sau Poliția Română   pentru păstrarea distanțării sau a altor norme de protecție împotriva virusului monden.

Nici urmă de jandarmi sau de agenți de Poliție!

Deci despre ce vorbim la Carei?

Au avut drept de vot și cei veniți din Ungaria cărora li s-a permis ca în cazul prezentării dovezii că au votat în România nu vor mai intra în carantină la reîntoarcerea în țara lor. Brusc, pandemia cu regulile ei a încetat să existe pentru a permite celor dinafara României să vină să voteze la alegerile locale de la Carei. Instituțiile abilitate și autoritățile competente au închis ochii la procedurile UDMR de la Carei.

Serviciul de Evidența populației a eliberat non-stop cărți de identitate până seara la ora 21.

În municipiul Carei s-a comunicat un număr de 20.528 cetățeni cu drept de vot de către BEJ la care se mai adaugă 38 de cetățeni ai UE cu rezidență în oraș. La ultimul recensământ s-a consemnat un număr de 21.112 careieni.

În aceste condiții nu a fost  pentru nimeni o surpriză faptul că UDMR a câștigat din nou cu candidatul de primar evazionist, că are 14 consilieri din 19.

Celelalte  5  locuri de consilier au revenit PSD, 3, și PNL, 2.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu