Partidele din Carei care s-au conformat indicațiilor consilierului primarului UDMR-ist

• publicat la: 25 septembrie 2020
Partidele din Carei care s-au conformat indicațiilor consilierului primarului UDMR-ist

Am ajuns  în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Avem  în cursa pentru Primăria Carei nu mai puțin de 6 candidați dintre care unul este primarul în funcție. Pentru un loc în Consiliul Local  au depus liste 7 partide și doi candidați independenți.

Exceptând candidatul independent Ilie Ciută și formațiunea USR Carei, toate celelalte partide s-au conformat indicațiilor adresate la începutul campaniei electorale de către consilierul personal al primarului și președintelui UDMR Carei.  Ca urmare au fost supuși linșajului mediatic și oprobiului public de către consilierul angajat la Primăria Carei la cabinetul primarului doar consilierul candidat independent Ilie Ciută și candidatul de primar al USR Plus, Mihaela Humă.

Din moment ce candidații s-au arătat supuși chiar înainte de data scrutinului de ce nu or fi candidat toți sub  aceeași siglă? Scuteau bugetul de stat de o cheltuială în plus.

PSD,PNL, PMP, ALDE, Pro Romania si evident UDMR au stat cuminți în fața consilierului personal al primarului președinte al UDMR Carei și au spus pe nerăsuflate lecția învățată. Niciun cuvânt despre tătucul care le-a pus la dispoziție blogul consilierului său pentru a se promova. Deja au fost înregimentate în marea alianță politică careiană pe care o dorește primarul evazionist dovedit. Niciunul din partidele amintite nu a suflat  o vorbă despre abaterile constatate de  ministerul Lucrărilor publice la proiectele în desfășurare și care au atras sancțiuni prin reducerea cu 5% a valorii  de finanțare. Chiar ne permitem ca oraș să pierdem sume importante doar pentru lipsa de competență a actualei administrații? Chiar să nu fie interesați de abuzurile ce au loc în administrația Kovacs-Keizer-Beko?

Tăcere totală despre candidatul independent Marius Rusu în 2016, acum pe listele PNL, pe care îl ataca  Szasz prin redacțiile sătmărene pe vremea când era angajat  la liderii PSD. Nici despre angajații primăriei Carei aflați pe listele mai multor partide nu trebuie să fie  informați careienii.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu