Careienii sunt buni de plată după ce aparatul de testare pentru coronavirus a fost donat Spitalului Județean

• publicat la: 3 noiembrie 2020
Careienii sunt buni de plată după ce aparatul de testare pentru coronavirus a fost donat Spitalului Județean

Să achiziționezi un aparat de testare Covid 19 din banii careienilor , să fii municipiul cu spital suport covid iar tu conducere să îl donezi altora. Asta da grijă pentru careieni!

Spitalul Municipal Carei a fost desemnat spital suport covid încă din luna martie dar  Primăria donează aparatul de testare pentru coronavirus către Spitalul Județean Satu Mare, aparat achiziționat din banii careienilor.

În loc să se inițieze demersurile pentru  acreditarea laboratorului de analize de la spitalul careian, conducerea Primăriei Carei preferă să facă alte jocuri și nu în  beneficiul localnicilor.

Astfel, pe plan local, careienii care vor sau sunt nevoiți să facă testul covid sunt obligați să apeleze la serviciile  unei firme private. Contra cost. Adică nu au altă alternativă. Ai 350 de lei, faci testul. Nu ai, nu faci testul.

Rodica

,,Testări ! Testări! Domnilor politicieni Testati in masa , nu contracost . Pentru orașul Carei și împrejurimi , avem un singur laborator Coral care efectuează PCR pentru 350 RON .Ce ziceți , puțin?,,
A E Și dacă ei îți cere să-ți faci un test pentru Covid 19 să-l facă pe cheltuiala lor nu din buzunarul celui pe care îl silește să vină cu un rezultat al testului, negativ ori pozitiv! Te trimite pe la toate clinicile private unde te ușurează hoții dracului de 350 de lei, că atâta au tupeul să-ți ceară numai pentru că te-au scobit prin  și ți-au râcâit puțină salivă de pe limbă!!! Iar rezultatul ți-l dictează cum vor ei, dacă se vrea să fie cât mai mulți cu covid atunci automat că și testele negative vor fi declarate ca fiind pozitive! Rușine să le fie!!!
  •  ,,Am trecut și eu prin aceasta experiența.Da testul ,,doar’’ 350 RON ,tot la CORAL singurul loc unde se face in Carei. Oare DOMNUL PRIMAR al careienilor știe de situație sau nu-l interesează problema. Va rugam d-le Primar fiți mai atent la nevoile oamenilor ! Trageți un semnal la DSP,,.

……………….

Sunt câteva dintre comentariile careienilor nemulțumiți de situație. Adică avem statut de municipiu când trebuie să plătim taxe și impozite dar când e vorba să beneficiem și de avantaje atunci conducerea orașului se face că plouă și  ,,susține,,  clinicile private.

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/lovitura-de-teatru-la-carei-tot-ce-tine-de-linia-de-testare-covid-19-se-ofera-gratuit-spitalului-judetean-satu-mare.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/primarul-din-judetul-satu-mare-care-da-gratuit-singurul-aparat-de-testare-covid-19-altui-oras.html

 

 

 

 

comentarii

de Crocan la 6 noiembrie 2020 - 09:47

Sa va fie rusine,nesimsitii secolului!!!Cine traieste din pensie sau salar minim oarecum cum o sa plateasca 350 de lej.Daca de la un pensionar cere de doua ori testarea de ex.si dupa carantina plateste 700 de lej,cat ramane din pensie???Degeaba renoveaza drumurile daca nu ocupa cu niste problema urgente!!!Cel mai bine sa cunoastem spitalele si medicii din vedere.

Lasati un comentariu