Consilier UDMR Carei: ,,Nu voi mai vota niciun proiect de hotărâre ce are legătură cu spitalul până există acel management acolo,,

• publicat la: 13 noiembrie 2020
Consilier UDMR Carei: ,,Nu voi mai vota niciun proiect de hotărâre ce are legătură cu spitalul până există acel management acolo,,

Primele 11 proiecte de hotărâre de pe Ordinea de zi a Consiliului Local Carei au fost votate la foc automat, în 14 minute, de către aleșii locali deși era vorba despre execuții bugetare, despre modul de cheltuire al banului public. Președintele de ședință citea proiectul de hotărâre, consulta comisiile și apoi supunea la vot. Nu care cumva să afle ceva despre modul de cheltuire al banului public și  careianul care plătește taxe și impozite din care apoi se asigură salariile angajaților și indemnizațiile consilierilor.

Singura intervenție a venit din partea consilierului UDMR Muller care a specificat clar…,,ca de obicei, nu a venit nimeni de la spital. Nu voi mai vota niciun proiect de hotărâre ce are legătură cu spitalul până există acel management acolo,,.

Intervenția a avut loc la proiectul 7 de pe Ordinea de Zi și anume Aprobarea execuției bugetului de venituri și cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei la data de 30.09.2020. A fost singura abținere de la vot, toate proiectele ce vizau execuțiile bugetare fiind aprobate în unanimitate și în tăcere.

La Spitalul Municipal Carei totalul veniturilor  pe trimestrul III a fost de 8.576.589 lei iar subvențiile de la bugetul Fondului Național unic de asigurări de sănătate pentru acoperirea creșterilor salariale a fost în valoare de 4.796.184 lei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu