La Alba Iulia se vrea Zi Națională fără public. Mall-urile ticsite de oameni nu deranjează

• publicat la: 23 noiembrie 2020
La Alba Iulia se vrea Zi Națională fără public. Mall-urile ticsite de oameni nu deranjează

Toate concertele, recitalurile şi expoziţiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Naţională a României de către Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba se desfăşoară FĂRĂ public, cu respectarea celor mai stricte condiţii de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2.  Sâmbătă, la  mall-ul Polus din Cluj Napoca, erau mii de oameni la cumpărături. Tot cu respectarea condițiilor de prevenție.

„Astfel, concertele se desfăşoară în spaţiul logistic (o hală situată în marginea oraşului Alba Iulia – n.r.) al Centrului de Cultură ‘Augustin Bena’ Alba, unde a fost amenajată o scenă de spectacole, iar evenimentele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a instituţiei. La fel se va întâmpla şi cu celelalte expoziţii sau evenimente culturale, care vor fi transmise live, astfel încât publicul iubitor de cultură să se poată bucura de acestea”, se arată într-un comunicat transmis, duminică, de AGERPRES.

Potrivit sursei citate, persoanele implicate în organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naționale  vor fi testate medical.

Cu alte cuvinte, mall-urile sunt spațiile cele mai sigure în ce privește posibila contaminare cu virusul buclucaș. Propunem instituțiilor statului ca în anul 2020, Ziua  Națională să fie marcată în mall-uri pentru ca românii să poată asista pe viu la manifestări și nu ascunși care pe unde. Intenția este de a  nu se întâlni între ei românii cu sentimente patriotice?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu