Schimbarea schimbărilor la secțiile de votare din Carei pentru alegerile din 6 decembrie

• publicat la: 28 noiembrie 2020
Schimbarea schimbărilor la secțiile de votare din Carei pentru alegerile din 6 decembrie

Careienii cu drept de vot  nu s-au  înghesuit să se înscrie în baza de date pentru desemnarea președinților și locțiitorilor de secții de votare  ce se vor deschide la data de 6 decembrie 2020 pentru alegerile parlamentare. Iar unii dintre cei care s-au înscris au renunțat pe parcurs astfel că apar  noi modificări.

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Satu Mare a desemnat în data de 16 noiembrie 2020  prin tragere la sorți președinții și locțiitorii secțiilor de votare din județ pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 6 decembrie 2020.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/s-au-desemnat-presedintii-sectiilor-de-votare-din-carei.html

Prima modificare a apărut  la data de 19 noiembrie. La nu mai puțin de 5 secții de votare din Carei au apărut primele schimbări. Au renunțat Iuga Victor, Humă Candid, Mateș Camelia, Popa Margareta și Gozner Maria. În locul lor au fost desemnate persoanele ce apar în tabelul de mai jos.

 

Următoarea schimbare a avut loc în data de 24 noiembrie. S-a retras și președintele desemnat pe 19 noiembrie de la secția 78, Rethy Eva de la Primăria Carei.

Pe pagina Instituției Prefectului mai este consemnată în data de 27 noiembrie 2020 o schimbare la secții de votare.

La secțiile  78 și 83 din Carei vor fi alți  locțiitori, conform tabelului de mai jos. De această dată, locțiitorul de la secția de la Liceul Teoretic este adus din comuna Cămin.

Duminică, 6 decembrie 2020, mergeți la vot!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu