Bugetarele uituce de la AJOFM punctul de lucru Carei

• publicat la: 19 decembrie 2020
Bugetarele uituce de la AJOFM punctul de lucru Carei

Dacă ați crezut că doar la Primăria Carei mai găsești câte un angajat care taie frunză la câini sau smulge buruieni prin oraș în timpul programului  pentru care este plătit din banul public, vă înșelați.

O viitoare mămică ne-a semnalat faptul că a depus pe data de 16 noiembrie, la  punctul de  lucru din Carei al AJOFM, toată documentația necesară pentru obținerea concediului prenatal, în șomaj fiind. Dosarul ar fi trebuit să ajungă la AJOFM Satu Mare în timp util pentru ca viitoarea mămică să poată beneficia de toate cele cuvenite. Din motive doar de ele știute, angajatele de la Carei au tot tergiversat trimiterea dosarului până când termenul a fost depășit iar viitoarea mămică nu a primit în prag de sărbători venitul cuvenit.

Persoana în cauză îndeplinește toate  condiţiile prevăzute de lege pentru a beneficia de astfel de indemnizaţii. În cursul lunii trecute totul a decurs normal dar  acum, cele 2 angajate de la oficiul Carei al AJOFM, nu au trimis în termenul adecvat dosarul femeii gravide.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu