Ceremonial militar la Covasna și în țară de Ziua Națională. La Satu Mare doar amintiri

• publicat la: 2 decembrie 2020
Ceremonial militar la Covasna și în țară de Ziua  Națională. La Satu Mare doar amintiri

Vă prezentăm în continuare imagini de la ceremoniile dedicate Zilei Naționale din câteva orașe din țară, inclusiv din cele aflate  în carantină. La Satu Mare, municipiul reședință de județ nici măcar steagurile naționale  nu au fost arborate pe arterele principale. De această dată nimeni nu a mai făcut comparație cu Oradea și Clujul, administrațiile visate și mult lăudate dar unde steagurile naționale au fluturat pe fiecare arteră, până la periferii.

Imaginile sunt preluate de pe pagina oficială a Ministerului Apărării Naționale. Municipiul Satu Mare nu apare cu imagini de la marcarea Zilei Naționale.

În municipiul reședință de județ Satu Mare nu au fost arborate steagurile naționale pe arterele principale nici în acest an. Fără ca vreun politician să fie deranjat.

Celor care au dificultăți în a citi și înțelege Normele privind arborarea drapelului României  aferente HOTĂRÂRII nr.1.157 din 21 noiembrie 2001 le adresăm rugăminte de a nu se face de râs și a ne acuza de instigare când de fapt este vorba despre o informare privind nerespectarea unei Hotărâri publicate în Monitorul Oficial al României.

Așa a fost la Satu Mare unde există o garnizoană militară totuși. Imagini postate de  Instituția Prefectului pe pagina sa. Nu s-a dorit nici organizarea la Carei la  Monumentul Ostașului Român  a unei ceremonii militare sobre.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu