Jandarmeria Satu Mare la datorie de Ziua Națională

• publicat la: 29 noiembrie 2023
Jandarmeria Satu Mare la datorie de Ziua Națională

Cu prilejul minivacanței de Ziua Națională, Jandarmeria Satu Mare va  suplimenta efectivele în toate locurile unde vor avea loc manifestări comemorative, religioase sau cultural artistice.

Obiectivul principal este siguranța tuturor participanților la activitățile  organizate în spațiul public, iar jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie pentru ca acestea să se desfășoare în condiții de siguranță și fără incidente.

Prin măsurile stabilite la nivelul Jandarmeriei Satu Mare, efectivele unității sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor indiferent dacă aceștia se află într-o situație de risc sau într-o situație de urgență.

Alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Justiției, jandarmii sătmăreni vor participa la ceremonialul militar şi religios organizat de Ziua Naţională în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, ceremonial ce se va încheia cu defilarea gărzii de onoare și a tehnicii din dotarea structurilor participante, iar în cursul serii de 1 decembrie vor participa la retragerea cu torte.

Le dorim tuturor sătmărenilor să aibă parte de zile liniștite și le transmitem pe această cale un sincer la mulți ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla.

 

Lasati un comentariu