Comemorarea victimelor comunismului din România la Carei

• publicat la: 21 decembrie 2020
Comemorarea victimelor comunismului din România  la Carei
Bogdan Georgescu și Adrian Ștefănuți au depus azi,  21 decembrie 2020, în fața  Monumentului Ostașului Român din Carei, două coroane, una în memoria eroilor Revoluției din Decembrie 1989 și cealaltă pentru comemorarea victimelor comunismului în România, din partea Direcției de Cultură din cadrul Primăriei municipiului Carei.
.
.
La 31 de ani de la căderea regimului dictatorial al lui Nicolae Ceaușescu, de când revoluția română a ieșit victorioasă, ne amintim cu respect și recunoștință de cei care și-au dat viața pentru ca noi, azi, să ne bucurăm de libertate.
Ziua Memoriei Victimelor Comunismului în România a fost stabilită pentru data de 21 decembrie, prin Legea nr. 198 din 2011, la inițiativa Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, pentru a comemora pe toți cei care au pus libertatea mai presus de propria viață pentru ca România să renască, eliberată de ororile regimului comunist.
Totodată ziua de 22 decembrie este considerată Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății.
.
Ulterior, Parchetul General al României a confirmat faptul că ceea ce noi credeam a fi revoluție a fost de fapt o lovitură de stat.
.
Pentru această zi au sosit din nou catargele mobile în jurul Monumentului Ostașului Român.
.
.
.
.
Buletin de Carei

comentarii

de grebla la 21 decembrie 2020 - 13:59

la Carei tot activistii conduc si acum…..laios si ieno au dat cu ciocu la seku si dau si acum la Bucuresti ca sa ramana pe scaune. doi incapabili tinuti in functii de sistemul corupt.

Lasati un comentariu