Se introduc parcările cu plată în Carei. Tarife

• publicat la: 26 ianuarie 2021
Se introduc parcările cu plată în Carei. Tarife

Careienii vor scoate din buzunar din acest an mai mulți bani dacă doresc un loc  de parcare. Potrivit ultimelor statistici, la nivelul municipiului Carei există peste 11 mii de autovehicule.

Consilierii locali au avut de aprobat la ședința electronică din data de 25 ianuarie un proiect de hotărâre privind Strategia de parcări aplicabilă în Carei.

Pagina  și site-ul oficial al Primăriei Carei au ajuns doar instrumente de recompensare pentru persoane care aduc servicii de imagine primarului și viceprimarului. Lipsesc ultimele  hotărâri aprobate, ultimele minute  și procese verbale, până și Declarațiile de Avere ale aleșilor locali și ale unor angajați din Primărie în frunte cu consilierii primarului. Spre deosebire de Carei, la Satu Mare site-ul Primăriei este mereu actualizat.

Sfidarea la adresa careienilor care își plătesc conștiincios taxele și impozitele locale nu mai are limite în condițiile  în care din aceste taxe colectate sunt plătiți angajații din primărie.

Primăria Carei a pregătit careienilor pentru anul 2021 parcări cu plată.

Acestea sunt tarifele și situația parcărilor din cartiere.

.

.

Responsabil pentru aplicarea Strategiei de Parcare va fi Adrian Potârniche, inginerul român care a fost angajat inițial ca și muncitor calificat la Primăria Carei. După umilirea lui  s-a deblocat și postul de inginer. Administrația Kovacs-Keizer e mereu atentă când vine vorba de tratamentul aplicat românilor.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Jetvisky la 26 ianuarie 2021 - 14:45

Se introduc parcările cu plata,sunt bani multe că și pene pe Broasca,bucurați va de vremuri covidomodernizate,cu lux extraaustriaca,cu zile frumoasa.

de manko la 30 ianuarie 2021 - 12:33

despre jeno nu spuneti ca este la spital din carei cu covrig si ca la primerie nu au fost trimisi la izolare si nici dsp nu a fost la noi!!!!

Lasati un comentariu