Viceprimarul Keizer se dezlănțuie: ,,reducerea tarifelor de parcare propusă de liberali e un proiect populist!

• publicat la: 26 februarie 2021
Viceprimarul Keizer se dezlănțuie: ,,reducerea tarifelor de parcare propusă de liberali e un proiect populist!

Proba de foc pentru alianța PNL- UDMR Carei a fost trântită de către actualul consilier UDMR, fost consilier PNL, Keizer Ludovic. Acesta a atacat în termeni duri proiectul depus de cei doi consilieri liberali de reducere a tarifelor de parcare considerându-l unul populist. În favoarea proiectului depus de liberali au votat doar cei doi consilieri PSD prezenți. Consilierii majoritari UDMR nu au fost de acord cu reducerea tarifelor de parcare pentru careieni, aceștia ascultând de îndemnul traseistului politic, viceprimarul Keizer Ludovic.  

Viceprimarul Keizer Ludovic, fost consilier județean PNL și actual consilier UDMR, s-a dezlănțuit astăzi în cadrul ședinței de Consiliu Local Carei împotriva  unui proiect de hotărâre depus de consilierii liberali pentru reducerea tarifelor de parcare dorite de conducerea primăriei. Luna de miere dintre UDMR și PNL Carei a luat sfârșit după primul proiect inițiat de consilierii liberali.

Ieșirea lui a fost de-a dreptul colerică. Cică proiectul este unul populist. Cel mai bogat dintre consilierii careieni a pierdut contactul cu realitatea și consideră că sumele propuse de el ca tarife de parcare sunt accesibile oricui.

De abia a dat citire cifrelor rezultate din calculele pe care le-a primit în scris despre tarifele pe zi pentru parcare și pe care nu a reușit să le țină minte pentru a le reda liber.

,,Nu cred că cineva are o problemă la plată( adică 180 lei/an – n.r.)…cine are mașină are  și posibilitatea să plătească…proiectul este foarte populist, nu cred că dacă întrebi pe cineva spune că e  mult 180 lei pe an….eu umblu pe stradă, nu mă ascund, vorbesc cu oamenii… pe noi lumea ne-a votat aici și ne apreciază…..vă îndemn să nu votați reducere, ci proiectul la care am lucrat, în forma inițuială,,

 

.

Cei doi consilieri liberali au făcut  o comparație cu tarifele de parcare aplicate în Oradea sau Satu Mare sau Cluj fapt ce a stârnit mânia viceprimarului traseist politic Keizer care a replicat dur….,,Nu mă interesează ce se petrece în alte orașe!,,

Proiectul depus de liberalii careieni prevede  o reducere a tarifelor care să facă accesibilă oricui plata unul loc  de parcare.

Primarul Kovacs a susținut atitudinea viceprimarului Keizer de refuz total a reducerii tarifelor de parcare în Carei..,,sunt perfect de acord cu Keizer,, dar a îndemnat consilierii să voteze fiecare după cum consideră, spre deosebire de viceprimar. Rezultatul votului ne arată cine este de fapt liderul de ale cărui indicații țin seama consilierii majoritari.

Proiectul depus de liberali pentru reducerea tarifelor de parcare pentru careieni a căzut  la vot. Careienii  vor trebui să plătească sumele avansate de către viceprimarul traseist Keizer, cel care a închidea drumurile din zona pieței centrale pentru a face talcioc în timpul săptămânii.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu