Adio Vlad Voiculescu susținut de UDMR!

• publicat la: 14 aprilie 2021
Adio Vlad Voiculescu susținut de UDMR!

Ministrul Voiculescu revocat din funcție de premierul Cîțu. Se pregătește Dan Barna, alt specialist.

Premierul Florin Cîțu a transmis miercuri, 14 aprilie, că i-a revocat din functie pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, si pe secretarul de stat Andreea Moldovan. Acesta i-a trimis documentele de revocare presedintelui Klaus Iohannis urmând ca decizia să fie  publicată ulterior în Monitorul Oficial.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului presedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din functia de ministru al Sănătăți a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul functiei va fi asigurat de catre domnul Dan Barna  până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din functia de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a transmis premierul Florin Cîțu.

În cele câteva  luni de când deținea portofoliul de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a reușit  perfomanța de a aduna conflicte publice în cascadă precum și evenimente dezastruoase care au culminat cu evacuarea în miez de noapte a pacienților de la  un renumit spital de ortopedie din capitală și a unor  mămici-lăuze despărțite de bebeluși.

Cel care și-a manifestat susținerea necondiționată pentru ministrul Vlad Voiculescu a fost nimeni altul decât președintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, ahtiat după prezența la guvernare se  pare.

.

Lasati un comentariu