Starea de Libertate. Nu ieșim degeaba

• publicat la: 14 aprilie 2021
Starea de Libertate. Nu ieșim degeaba

În urma protestelor societății civile, proteste ce au avut loc în peste 70 de orașe din țară în perioada 28 Martie-12 Aprilie a.c., cetățenii au obținut două victorii importante în fața clasei politice.

În primul rând, anul acesta, creștinii pot sărbători Învierea Domnului în condiții normale, firești. Guvernul s-a angajat că nu va impune restricții iar credincioșii pot sta la biserică în noaptea Învierii și pot circula liber.

A doua mare victorie este demiterea de către premierul Cîțu a ministrului sănătății Vlad Voiculescu, azi, 14 Aprilie . Este un mare pas pe drumul unei mai bune gestionări a crizei din țara noastră însă nu este suficient!

Solicităm demiterea lui Raed Arafat, cel care conduce discreționar România de peste un an de zile, desființarea Grupului de Comunicare Strategică, o instituție aflată în afara limitelor unei societăți democratice și publicarea componenței Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Solicităm demiterea premierului Cîțu, cel ce vrea să vaccineze cu forța toată România. Românii care au votat, au votat conducători de țară nu agenți de vânzări pentru corporațiile BigPharma!

Am cristalizat într-un document unic toate solicitările celor ce au participat la  protestele pentru libertate în București și în țară. Așa s-a născut Proclamația pentru Libertate, document publicat aici – https://www.petitieonline.com/proclamaia_pentru_libertate_de_la_piaa_universitii .

Solicităm organizarea în regim de urgență a unei întâlniri între reprezentanții protestatarilor și cei aflați la conducerea țării pentru a discuta modul concret în care cererile cetățenilor participanți la proteste vor fi implementate de către guvern.

comunicat

 

Lasati un comentariu