Festivitate de absolvire la Liceul Iuliu Maniu Carei. Găman Andrea șefă de promoție

• publicat la: 3 iunie 2021
Festivitate de absolvire la Liceul Iuliu Maniu Carei. Găman Andrea șefă de promoție

Astăzi, elevii claselor a XII-a de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu au avut parte de ultimul sunet de clopoțel. Și pentru ca la această sărbătoare unică în viața lor de elev să le fie alături toți cei dragi, conducerea liceului a organizat evenimentul în Parcul Dendrologic, în spațiu deschis, departe de  lumea dezlănțuită.

Ultima zi de școală pentru promoția 2020-2021 a început creștinește, la Biserica Sf. Dimitrie din centrul mun.Carei. A urmat apoi ora de dirigenție după care cele trei clase de abosolvenți s-au îndreptat în alai spre Parcul Dendrologic cântând Gaudeamus.

Aici au fost primiți de corpul de profesori și de părinți, frați, persoane apropiate lor. După intonarea Imnului de Stat a urmat intonarea  imnului absolvenților, Gaudeamus, alocuțiunile directorilor  prof.Mihaela Cora și prof.Elena Coșarcă.

Șefa de promoție din acest an a fost Găman Andrea din clasa XII-B, cu media 9,85.

Fiecare diriginte și-a premiat apoi elevii cei mai buni la învățătură precum și pe cei cu activități extrașcolare, sportive, culturale, voluntariat.

Un moment emoționant a fost predarea Cheii Liceului de către proaspeții absolvenți elevilor din clasa a XI-a.

La final, foștii elevi de acum, au oferit  un moment  muzical cadrelor didactice, cu ajutorul viorii mânuite de Adrian Pașca.

Eliberarea baloanelor spre cerul senin a încheiat frumoasa festivitate de absolvire a celor trei clase de elevi de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu. A fost semnalul pentru ca cei veniți în număr mare la eveniment să felicite și să ofere cadourile pregătite cu drag.

Succes în viață tinerilor absolvenți!

Daniela Ciută

P.S.

Absolvenții de la acest liceu românesc au fost nevoiți să iasă pe  ușa laterală pentru că cea principală dădea în strada unde se efectuau lucrări de amenajare trotuare. Pe aceeași stradă, pentru elevii liceului romano-catolic s-a putut amâna începerea lucrărilor la trotuar până la terminarea cursurilor elevilor absolvenți.

 

 

Lasati un comentariu