Invitație la Sărăuad

• publicat la: 9 iunie 2021
Invitație la Sărăuad
.
Proiectul ”Comemorarea Eroilor Neamului”, inițiat în anul 2020 de către conducerile asociațiilor județene ale cadrelor militare în rezervă și retragere din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și din Serviciul Român de Informații, continuă.
Astfel, după evenimentele din: 16 aprilie 2021 – Hodod și Lelei; 7 mai 2021 – Mădăras, Ardud și Gerăușa; 21 mai 2021 – Cean  comuna Săuca, sub patronajul Instituției Prefectului Județului Satu Mare și cu participarea reprezentanților Consiliului Județean, Muzeului Județean, Direcției Județene de Cultură, unităților din sistemul de apărare națională, ordine publică și siguranță națională de pe raza județului Satu Mare și ai cultelor religioase, în data de 11 iunie 2021 vor avea loc manifestări, în cadrul proiectului menționat, pe raza UAT  Tășnad – localitatea Sărăuad. Ora de începere este 11,00.
În formatul instituțional menționat și în parteneriat cu autoritățile locale ale UAT Tășnad, se vor derula  activități de comemorare și cinstire a unui erou necunoscut căzut în cel de-al Doilea Război Mondial ce este înmormântat în curtea Bisericii Ordodoxe din Sărăuad.

Lasati un comentariu