Fostul viceprimar Dorel Oprea s-a stins din viață

• publicat la: 4 august 2021
Fostul viceprimar Dorel Oprea s-a stins din viață
.
,,Fostul viceprimar al municipiului Carei în perioada 1996-2000, domnul ing. Dorel Oprea, s-a stins ieri din viață, la vârsta de 70 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Domnul ing. Dorel Oprea s-a născut la 29 iunie 1951 în comuna Sîg, județul Sălaj. A studiat la Școala generală și la Liceul Teoretic Șimleu Silvaniei, după care, în 1975, a absolvit Institutul Politehnic ”Traian Vuia” din Timișoara.
În perioada 1979-2012 a participat la numeroase cursuri de perfecționare, s-a angajat în 1975 la întreprinderea Unio Satu Mare, secția VI Carei, iar în 1990 este numit director al fabricii. În anul 1996 este ales viceprimar al municipiului Carei, în primul mandat de primar al lui Kovacs Eugen.
Din anul 2000, timp de doi ani devine director general al Apaserv Carei, iar din 2002 până în 2016 a îndeplinit funcția de director tehnic al Primăriei Municipiului Carei.
Din data de 1 iulie 2017 a devenit pensionar la limită de vârstă.
A fost implicat în numeroase proiecte europene, a condus echipe de implementare ale celor mai importante proiecte de finanțare obținute de autoritatea locală, precum reabilitarea principalelor clădiri din oraș și modernizarea infrastructurii locale, contribuind la creșterea calității vieții în municipiul nostru.
Și-a dedicat întreaga activitate profesională progresului orașului, a fost un model de conduită și profesionalism pentru întreaga colectivitate și a avut o contribuție decisivă în dezvoltarea orașului și creșterea prestigiului municipiului Carei în țară și străinătate.
În septembrie 2019, în cadrul unei ceremonii organizate la Teatrul Municipal, fostului viceprimar ing. Dorel Oprea i s-a decernat titlul Pro Urbe din partea Consiliului Local Carei.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere doncoleanțe!,,   anunță conducerea Primăriei Carei.

Lasati un comentariu