Președintele Parlamentului Ungariei patronează un bal la Carei

• publicat la: 23 august 2021
Președintele Parlamentului Ungariei patronează un bal la Carei

Potrivit unui anunț postat de consilierul local UDMR Gabriela Venig pe portalul de știri al fiicei primarului evazionist și președinte al UDMR Carei, municipiul nostru va fi gazda unui bal ce se va desfășura sub înaltul patronaj al președintelui Parlamentului Ungariei Kover Laszlo. Idila romantică a unui poet revoluționar adoptat de națiunea maghiară, Petofi Sandor, este omagiată și susținută la Carei de guvernul Ungariei sub patronajul președintelui Parlamentului Ungariei.

Consiliera UDMR Venig, organizatoarea manifestării, desconsideră până și numele străzilor din municipiul Carei și în loc de strada 1 Decembrie 1918 trece …strada principală de parcă am fi un cătun din munții patriei!

Participarea la bal este contra cost.

Locul de desfășurare va fi …. Primăria Carei, cea de pe care primarul evazionist a dat jos plăcile oficiale  pentru a pune  unele negre, fără însemnele statului al cărui demnitar este. Guvernarea PNL-UDMR-USR+  evident că nu are nimic  de spus, e obedientă.

De altfel, Sala Festivă a Primăriei Carei are doar simbolistică maghiară deși românii contribuie la bugetul local cu taxe  și impozite iar personalitățile române sunt numeroase.

https://www.buletindecarei.ro/2017/09/fara-simboluri-romanesti-in-sala-festiva-a-primariei-carei-din-romania.html

Primarul evazionist din Carei, președinte al UDMR Carei s-a făcut cunoscut prin exprimarea ,,nu provocați maghiarii,, de la una din ședințele Consiliului Local atunci când Asociațiunea ASTRA a solicitat aprobare pentru amplasarea unui catarg cu drapel național românesc pe domeniul public.

Primarul este binecunoscut pentru discriminarea practicată. El nu participă la dezveliri de statui simbol românești, la Zilele Culturii române, la spectacole de Ziua Națională, la Ziua Drapelului, la Ziua Imnului, etc. Este interesat doar de beneficiile aduse de statutul de demnitar de care are parte.

Niciun cuvânt de regret din partea statului vecin, Ungaria, pentru suferințele provocate românilor expulzați în 1940 din casele lor, după ocuparea Ardealului de Nord.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu