Trecere de pietoni făcută pentru șicanarea unei afaceri de familie din Carei

• publicat la: 25 august 2021
Trecere de pietoni făcută pentru șicanarea  unei afaceri de familie din Carei

Pe strada Viilor, în apropierea ștrandului termal, se află un mic bar. Cafe Bar Lotus La Românu’. Nimic neobișnuit. Doar că mica afacere locală are de suferit din cauza unor  executanți de lucrări de proastă calitate care sunt – evident – plătiți din banul public.

Trecerea de pietoni nu a fost făcută nici mai la stânga nici mai la dreapta decât în fața intrării la mica afacere de familie, fapt ce împiedică staționarea mașinii de aprovizionare cu marfă.

Agenții de  la poliția locală răsar ca din pământ în primele minute de la sosirea mașinii de aprovizionare cu marfă și împart generos avertismente.

Trecerea de pietoni era în cu totul alt loc înainte de această asfaltare!

Chiar deranjează într-atât numele barului?

După asfaltarea străzii Viilor, marcajul pentru trecerea de pietoni a fost făcut să dea exact în ușa barului. Iar trecerea de pietoni de aici nu e cu nimic deosebită de cele din centrul orașului care sunt inundate la cea mai mică ploaie. Trecerile de pietoni care au acum scurgere pentru apă pluvială sunt cele care au fost scoase  în evidență de către redacția Buletin de Carei.

Când plouă, apa băltește tocmai în fața barului și se prelinge în interior.

Aceasta e atenția administrației locale față de întreprinzătorul careian, respectul și grija pentru micile afaceri de familie. Nu așteaptă decât impozitele locale și cotele defalcate din impozitului pe venit. Cât mai mari ca să aibă ce prădui cu firmele de casă.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu