Se întâmplă în România! Interzicerea microfonului la o adunare românească din Sibiu

• publicat la: 16 septembrie 2021
Se întâmplă în România! Interzicerea microfonului la o adunare românească din Sibiu

De la pedepsirea cruntă a românilor ce se încumetau să meargă pe trotuare când le era permis doar pe ,,calea vacii,, și până la interzicerea folosiri microfonului de către actuala conducere a Primăriei Sibiu e cale de câteva sute de ani. Deci la Sibiu sunt desconsiderați și acum românii! Mihai Târnoveanu a fost anunțat de către Primăria Sibiu că la adunarea de sâmbătă, 18 septembrie din Sibiu, nu se aprobă folosirea sonorizării. Glasul românilor nu este binevenit la Sibiu, România.

Să vedem dacă Primăria Sibiu va schingiu românii care folosesc microfonul sâmbătă, 18 septembrie 2021. Pentru că în 1785 au fost trași pe roată românii care au condus răscoala românească ce solicita drepturi egale  și mai ales dreptul la credința strămoșească.

O primărie din România interzice folosirea sonorizării în anul 2021 pentru o adunare a românilor dar dă dreptul de a vorbi la microfon președintelui României. Cu alte cuvinte discriminează flagrant!

De ce este mai cetățean român președintele țării decât noi, cetățeni români care plătim taxe  și impozite?

De când se aplică legislația României discriminatoriu pentru cetățenii români?

Și la Satu Mare primăria a interzis  în anul 2018 deplasarea pe mijlocul drumului a marșului comemorativ al Asociației refugiaților și expulzaților români din 1940 dar luarea de atitudine a făcut ca în anul următor să nu mai îndrăznească să facă discriminări. Pentru că doar românilor din Satu Mare li s-a impus deplasarea pe trotuar în timp ce minoritarii au dreptul să se deplaseze pe oriunde vor.

Luați atitudine dacă nu vreți să fim din nou iobagi în țara noastră!

Grup statuar Horea, Cloșca și Crișan și statuie Avram Iancu și la Sibiu.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu