Spectacol de teatru pentru adolescenți cu actori orădeni și o proiecție în premieră cu adolescenți din Carei la Teatrul din Carei

• publicat la: 17 septembrie 2021
Spectacol de teatru pentru adolescenți cu actori orădeni și o proiecție în premieră cu adolescenți din Carei la Teatrul din Carei

Miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul Niște Zile Ciudate, de Elise Wilk, în regia lui Rareș Budileanu, avându-i în distribuție pe actorii orădeni Giorgiana Coman; David Constantinescu; George Dometi, Eugen Neag, Alina Leonte și Denisa Vlad. Și pentru că este un spectacol dedicat adolescenților, trainerul Adrian Ștefănuți a susținut workshopuri de actorie pentru adolescenți la Centrul Cultural Carei. Rezultatul – o surpriză- va fi prezentat în cadrul unei videoproiecții care va rula înaintea reprezentației. La workshop au participat adolescenți din cadrul trupei de teatru M.E.E.M. Din Carei, dar și alți tineri, iar mărturiile acestora relevă o serie de probleme reale cu care se confruntă aceștia.

Pentru trupa de teatru din Carei reprezintă o premieră o astfel de colaborare, aceștia fiind extrem de onorați și enuziasmați că li s-a oferit posibilitatea să apară într-un proiect de asemenea importanță. Intrarea este gratuităîn limita locurilor disponibile, pe bază de rezervare. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0261.865.006.

Vă așteptăm cu drag! Participanții la eveniment sunt rugați să respecte normele de prevenire a infectării cu noul Coronavirus. Purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice sunt obligatorii!

Lasati un comentariu