Ai carte, n-ai parte! Biblioteca municipală care ajută cetățenii să se programeze la vaccin

• publicat la: 27 octombrie 2021
Ai carte, n-ai parte! Biblioteca municipală care ajută cetățenii să se programeze la vaccin

Proverbul ,,Ai carte, ai parte,, se adaptează la noile vremuri în care trăim se pare și în loc de ,,parte,, primești loc garantat la înțepături, la propriu. Cei cu multă carte nu mai au loc în societatea actuală, sunt marginalizați, nu mai au parte, cu alte cuvinte.

Potrivit unui comunicat oficial, angajații Bibliotecii Municipale din subordinea Primăria Carei își oferă ajutorul pentru ,,programare la vaccin pentru a evita cozile la centrele de vaccinare,,.

Mai rămâne ca secretara de la Primărie să ne ajute cu programarea la dentist. Sau poate conducerea Primăriei Carei e disperată după rezultate pentru a demonstra eficiența UDMR la guvernare.

Comunicatul oficial

,,Biblioteca Municipală Carei vine în sprijinul cetățenilor careieni oferindu-le posibilitatea de a obține certificatul verde în forma tipărită.

Cetățenii care nu dispun de calculatoare sau telefoane android pot veni la Biblioteca Municipală Carei și vor fi ajutați să-și descarce și să-și tipărească certificatul verde.

De asemenea, bibliotecarii vă pot ajuta să vă faceți programare la vaccin pentru a evita cozile la centrele de vaccinare.

Programul de funcționare al Bibliotecii Municipale Carei este de luni până vineri între orele 8-16,,.

Unde este liberul arbitru?

Câte apariții editoriale au fost promovate cu ocazia zilei eliberării orașului?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu