Moment istoric la Carei. Cupa 25 Octombrie la atletism a ajuns la ediția a 50-a

• publicat la: 22 octombrie 2021
Moment istoric la Carei. Cupa 25 Octombrie la atletism a ajuns  la ediția a 50-a

Moment istoric la Carei, pe stadionul Victoria. Astăzi, 22 octombrie 2021, a avut loc cea de-a 50-a ediție a Cupei 25 Octombrie la atletism, cea mai longevivă competiție sportivă din țară, recunoscută și premiată de Federația Națională de Atletism în anul 2020.

Prima ediție a avut loc în anul 1970 dar anul trecut a fost restricționată desfășurarea ei așa că în acest an s-a marcat cea de-a 50-a ediție.

Clubul sportiv de pe lângă Liceul Teoretic Carei a organizat împreună cu Asociația județeană de Atletism Satu Mare, cu Direcția județeană de sport Satu Mare, sub egida Federației Naționale de Atletism, ediția cu numărul 50 a Cupei 25 Octombrie la Atletism pentru elevi.

Profesorul Florin Turcu, organizatorul competiției naționale de la Carei, a asigurat toate condițiile primirii participanților veniți din toată Transilvania și a bunei desfășurări. Au fost prezenți și profesorii Ioan Mărneanu și Știer Alexandru. Marii absenți au fost tocmai cei din conducerea orașului, oameni mici pe funcții mari. Evenimentul ce trebuia să fie un motiv de mândrie, care să beneficieze de promovare masivă în oraș, a fost din nou ascuns de Primăria Carei. Orice  localitate din țară ar fi fost mândră să găzduiască o astfel de competiție națională, nu și Primăria Carei.

Concursul a beneficiat de avantajul unor condiții meteo foarte bune. Elevii antrenorului prof.Florin Mărneanu au fost din nou la înălțime.

Felicitări sportivelor și sportivilor de la clubul sportiv Liceul Teoretic Carei precum și antrenorilor lor!

Redacția Buletin de Carei transmite tuturor celor implicați în asigurarea continuității acestei competiții naționale ce are loc anual la Carei, Cupa 25 Octombrie, alese mulțumiri și considerație pentru efortul depus. Suntem mândri de școala de atletism de la Carei, de rezultatele și performanțele obținute prim muncă și efort pe toate planurile.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu