Un primar dedicat comunității. Târgoviște vs.Carei

• publicat la: 24 noiembrie 2021
Un primar dedicat comunității. Târgoviște vs.Carei

În timp ce la Carei primarul își face un titlu de glorie din tratamentul discriminatoriu aplicat localnicilor pe criterii etnice, la Târgoviște primarul nu permite nimănui ca să aplice tratamente discriminatorii contribuabililor. Astfel, gardurile separatoare de la intrarea şi interiorul unor supermarketuri din Târgovişte au fost înlăturate după ce primarul municipiului a dispus, miercuri, un control privind legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcţii, dar şi la regulile privind securitatea la incendiu, conform Agerpres.

La Carei, nici primarul și nici viceprimarul nu au fost interesați de gestul umilitor aplicat clienților de magazinele care au amplasat garduri metalice despărțitoare așa că angajații și-au permis chiar să atace prin comentarii Buletin de Carei pentru că a semnalat discriminarea.

„Am dispus efectuarea unui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcţii, dar şi la regulile privind securitatea la incendiu. În urma acestor acţiuni, supermarketul a început demontarea gardurilor! Înţeleg imperativul respectării unui act normativ, dar nu poţi asigura respectarea unei legi prin încălcarea alteia, fără a mai aduce în discuţie modul de-a dreptul degradant în care s-a procedat!„, notează pe pagina sa de Facebook, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.
Edilul consideră că montarea acelor garduri sunt  „un gest ofensator, umilitor şi discriminatoriu”.

Cunoaşteţi, deja, opiniile mele şi premisele din dreptul cărora vorbesc despre vaccinare. Ei bine, ca persoană vaccinată şi înţelegând deplin responsabilitatea faţă de semeni în contextul pandemic, sunt revoltat de amplasarea unor garduri metalice în incinta supermarketurilor K, care separă intrarea pentru vaccinaţi şi nevaccinaţi şi creează adevărate culoare în interiorul magazinului. Asta nu are nicio legătură cu prevenţia. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălţime e un gest ofensator, umilitor şi discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz„, afirmă primarul Cristian Stan.

La Carei, primarul nu doar că nu este interesat de comportamentul magazinelor din oraș față de clienți dar desconsideră simbolurile românești și pe cei care le promovează, afirmând ,,nu provocați maghiarii,, atunci când Asociațiunea culturală ASTRA  a solicitat aprobare pentru amplasare catarg cu tricolor românesc.

Felicitări PRIMARULUI mun. Târgoviște pentru atitudine, pentru  respectul acordat locuitorilor!

Pentru conformitate, doar în România și-au permis aceste multinaționale să monteze garduri metalice pentru a separa clienți pe diverse motive. Nu există acest tratament ofensator nici în Germania, nici în Franța, nici în Portugalia sau Spania.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu