Primele note de 10 la proba interviu de la concursul de directori de școli. Situația de la Carei

• publicat la: 16 noiembrie 2021
Primele  note de 10 la proba interviu de la concursul de directori de școli. Situația de la Carei

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare a publicat primele rezultate după proba interviu în cadrul concursului pentru directorii de școli.

Au apărut primele note de 10 la proba interviu de la concursul pentru posturile de directori de școli. Luni, 15 noiembrie 2021, au intrat la proba interviu primii candidați admiși la proba scrisă a concursului.

Din cei 14 programați s-a retras directorul adjunct de la Școala Gimnazială „Rakoczi Ferenc” Satu Mare, toți ceilalți fiind declarați admiși.

Notele au fost net superioare celor de la proba scrisă. Au obținut  note de 10 directorii de la Liceul Reformat Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit „Guliver” Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Satu Mare și Liceul Tehnologic Ardud.

În zilele următoare, până în 23 noiembrie, sunt  programați și ceilalți directori care au trecut de proba scrisă. Din Carei se vor prezenta la inteviu directorii adjuncți de la Liceul Teoretic, directorii de la Școala Gimnazială nr.1  precum și directorul de la Școala Vasile Lucaciu. Ceilalți directori de școli și grădinițe  nu au luat  notă de trecere la proba scrisă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu