Spectacol folcloric la Satu Mare de Ziua Națională a României. Doar pentru românii testați

• publicat la: 22 noiembrie 2021
Spectacol folcloric la Satu Mare de Ziua Națională a României. Doar pentru românii testați

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” organizează miercuri 1 Decembrie 2021, ora 14,00, la Casa de Cultură a Simdicatelor Satu Mare – Sala Mare, un spectacol omagial dedicat Zilei Naționale a României.

Evenimentul se va desfășura cu 30 % din capacitatea Sălii Mari a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare și va fi transmis online pe pagina de facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. Și anul acesta Ziua Națională a României va fi sărbătorită în condiții speciale. Rigorile pandemiei ne obligă să organizăm spectacolul omagial cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Cu toate acestea credem că artiștii noștri vor aduce un freamăt și o mireasmă proaspătă de speranță și încredere.

În programul artistic vor evolua: Adriana Irimieș, Nicolae și Nicușor Mureșan, Petrică Mureșan, Leontina Dorca, Maria Carmen Sas, Ana Holdiș Pop, Bianca Cionca, Călin Borșe, Ionela Bumb, Darius Câmpean, Liliana Bota, Bogdan Bota, Paula Cornea, Iulian Goste, Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE”, Ansamblul Folcloric „Cununița Năzdrăvană”, moment de poezie și folk: Felician Pop și Adrian Lupescu.

Ziua României trebuie cinstită astfel ca toți românii să se poată bucura de ea!

* pentru spectacolul din data de 1 decembrie 2021, rezervarea locurilor se va face la sediul Centrului de Creație, str. Mihai Viteazu, nr. 32, responsabil referent – Gabriel Pustai: 0753.055.545 (între orele – 08:00-16:00, în perioada 22-26 noiembrie 2021).

Intrarea este liberă – pe baza Certificatului Digital/ dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau test PCR,  se specifică în comunicatul oficial al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Redacția Buletin de Carei atrage atenția că anunțul din comunicat…Ziua României trebuie cinstită astfel ca toți românii să se poată bucura de ea! nu se poate concretiza din moment ce sunt impuse condiții discriminatorii de participare, deci NU TOȚI românii se vor putea bucura de Ziua Națională. Aceste condiții nu au fost impuse de zilele Partium, zilele maghiarilor, de la Satu Mare.

Discriminarea este cadoul oferit de alianța PNL-UDMR de Ziua Națională a României cu acordul tacit al partidelor de așa zisă opoziție.

 

Lasati un comentariu