Buletin de Carei vă urează An Nou Fericit!

• publicat la: 31 decembrie 2021
Buletin de Carei vă urează An Nou Fericit!

Iată-ne ajunși la final de an. A mai trecut un an în care s-a încercat  să ni se  impună voința  unui grup de interes atât  pe plan local cât și național.

Buletin de Carei vă urează să aveţi parte de un AN NOU cu sănătate, bucurii alături de cei dragi şi realizări în tot ceea ce vă propuneţi!

Vă mulţumim că sunteți mereu alături de noi, şi la bine şi la greu. Vom continua să redăm realitatea careiană așa cum este ea, cu bune  și cu mai puțin bune, chiar dacă aceasta presupune declanşarea mecanismelor de hărţuire şi linşaj mediatic împotriva noastră, de cenzurare și blocare a paginii, de amenințări extreme.

Am câștigat în acest an un proces împotriva  procurorilor de  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei care au dat clasare în cazul dosarului deschis pentru amenințarea cu moartea la adresa adminsitratorului Buletin de Carei și a familiei sale.

Decizia definitivă care obligă  comunicarea autorului amenințării cu moartea nu a fost nici acum respectată de Parchetul Carei.  Au fost prea ocupați se pare cu construirea unui dosar pentru uzurpare de calități oficiale cu care au vrut să ne inculpe. Nu au fost capabili nici să țină seama de cronologia actelor depuse la dosar așa că a fost chiar ușor de demontat reaua intenție.

Nu ne sperie nicio amenințare  când timp suntem în slujba adevărului, a comunității. Nu suntem un ziar comercial ci facem voluntariat în folosul comunității.

Am fost  și vom fi mereu alături  de cetățeanul onest și cinstit, de cei nedreptățiți, alături de cei care doresc să fie informați corect. Asistăm în continuare la îngrădirea libertății de exprimare, la cenzură dar  Buletin de Carei merge pe drumul său, mai departe. Continuăm!

Vom demasca în continuare toate abuzurile și ingineriile financiare ale administraţiei actuale precum şi politica discriminatorie aplicată.

Alese mulţumiri colaboratorilor, cititorilor cu spirit civic care ne trimit mesaje şi imagini din realitatea careiană.

Mulţumim  tuturor care ne susţin în demersurile noastre de  reinstaurare a unui climat de respect reciproc şi nediscriminatoriu în Carei, oraşul de la graniţa de nord-vest a României.

LA MULŢI ANI CAREI! La Mulți Ani careieni!

LA MULŢI ANI 2022!

 

Lasati un comentariu