Cunosc demnitarii sătmăreni situația navetiștilor transfrontalieri?

• publicat la: 20 decembrie 2021
Cunosc demnitarii sătmăreni situația navetiștilor transfrontalieri?

,,Cu mult stima si respect..fata de Dl.Cozma,Dl Pataki,Dl.Kereskenyi dar de ani de zile nu ati reusit sa rezolvati nimic cu muncitorii transfrontalieri sa stiti ca lucram multi la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, Spitalul de pneumoftiziologie Satu Mare, Serviciul de Ambulanta Satu Mare ,Upu Satu Mare, Medici de familie…suntem asistenti medicali, infirmieri care facem neveta, Oameni care lucreaza la Electrolux, Fabrica de Mobila…contabili, inginer, profesori si multi care lucreaza in alte domenii si nu in ultimul rand copii care fac naveta la scoala zilnic ..ce se intampla cu Noi Stimati Domni…nu mergem la munca sau stam 7 ore sa ajungem la rand in vama..chiar credeti ca munca noastra nu are nici o valoare ca nu ne ajutati cu chiar nimic de ani de zile???? Sa renuntam la aceste posturi..acum??..cred ca ar fi ff nasol ptr ptr angajatori acum …DA AVEM DREPUL LA MUNCA….ASA SCRIE LEGEA NU? Chiar nu meritam un pic de ajutor ? Acum sa completam si noul formular..ce sa notam..ca mergem la fabrica X sau la spital sau la birou…vom scrie sa aiba ce citi zilnic…este o situatie foarte nasola de ani de zile asteptam sa primim o mana de ajutor…degeaba am sperat,,  scrie o persoană nemulțumită de situația care se tot perpetuează de ani de zile la vămile din județ în preajma sărbătorilor.

De parcă factorii de decizie află an de an că avem sărbători în luna decembrie.  Motivațiile recente  oferite de prefectul de Satu Mare propus de UDMR nu fac decât să ne confirme că se lucrează pompieristic, fără nicio viziune și fără a anticipa din timp situațiile ce se perpetuează de fapt an de an. Cu angajați pe bază de sinecuri nici nu e de mirare că demnitarii sunt depășiți de problemele ce apar.

Opinia exprimată este a unui cetățean de rând nu a unui director de instituție care nu are astfel de probleme la trecerea vămii.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu