Doar vămile de intrare în țară dinspre Ungaria nu fac față traficului sporit. UDMR tace

• publicat la: 19 decembrie 2021
Doar vămile de intrare în țară dinspre Ungaria nu fac față traficului sporit. UDMR tace

În mod cu totul și cu totul …,,curios,, doar în vămile de pe granița de vest sunt cozi de zeci de  km. Până la granița României cu Ungaria nu au fost  niciun fel de probleme în vămi pentru români. Vameșii maghiari nu fac față la traficul crescut deși se știe că în apropierea sărbătorilor se întorc acasă mulți români. La fel de curios este faptul că NICIUN parlamentar UDMR nu a intervenit la apropiații lor din Ungaria pentru deblocarea situației. La acei miniștri care vin constant în România ca să îi susțină pe cei de la UDMR în perioada de campanie electorală dar nu numai.

Unde este acum Kelemen Hunor cel care discuta cu Viktor Orban rolul UDMR în noul guvern? A venit la Satu Mare joi, 16 decembrie, chipurile  în vizită de lucru când de fapt el avea treabă la adunarea de alegeri județene a UDMR Satu Mare.

Cei de la UDMR iau legătura cu Budapesta doar pentru a primi mutările în plic? Ne putem da seama acum și de câtă trecere au membrii UDMR la guvernanții maghiari. Demnitarii statului român de la UDMR nu au mișcat un deget pentru deblocarea situației de criză din punctele de trecere a frontierei cu Ungaria. Poate fi vorba  și despre o blocare bine gândită a fluenței traficului prin vămi pentru a se crea cozi imense și a se forța astfel deschiderea de  noi puncte de frontieră mai ales în zona satelor românești.

În tot acest timp, primăria Satu Mare postează imagini cu mesajele de sărbători ale unui preot iar la câțiva kilometri distanță, sute de oameni stau peste 6 ore la vamă în condiții precare pentru a putea ajunge la familiile lor…tot de sărbători.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu