Grupul Distribuție ELECTRICA-Primăria Carei protejat la nivel înalt. Consum necontorizat de curent electric

• publicat la: 22 februarie 2022
Grupul Distribuție ELECTRICA-Primăria Carei protejat la nivel înalt. Consum necontorizat de curent electric

Acestea sunt locuințele sociale din zona Gării CFR Carei! Dacă pentru furtul de curent al unor familii ce nu au ca domiciliu locuințele sociale ale Primăriei Carei se intervine prompt și se emit comunicate de presă din partea agenților constatatori, nu același lucru se petrece când e vorba de administrația Kovacs-Keizer. Un primar evazionist bagă mâna  în buzunarul careienilor  pentru plata facturilor de curent ale  unor asistați sociali. Priviți imaginile care atestă că locuințele nu sunt contorizate.

GALERIE FOTO

Există și chiriași care nu au curent electric. Nu există nici apă potabilă. Toaletele sunt în fundul curții. Marca administrația Kovacs-Keizer.

Un grup organizat își face veacul la Carei sub protecția celor mai înalte structuri de stat. Probabil atențiile sunt pe măsură!

Distribuţie ELECTRICA nu a fost încă curioasă să constate lipsa contoarelor individuale de pe strada Independenţei nr.45 de la locuinţele Primăriei Carei

Furt de curent sau neglijenţă? Muşamalizare sau cercetare în Republica de la Carei?

Primăria Carei renunţă la SOMAŢIA de Plată pentru CURENT ELECTRIC şi sugerează plata a 100 lei lunar. Curtea de Conturi a ieşit din curtea Primăriei

 

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu