Consumatorii careieni desconsideraţi de furnizorul de energie electrică

• publicat la: 18 ianuarie 2017
Consumatorii careieni  desconsideraţi de furnizorul de energie electrică

Electrica Distribuţie Transilvania Nord este operatorul principal de distribuţie în nord-vestul României. Societatea a oferit  în cursul zilei de miercuri 18 ianuarie o surpriză total neplăcută consumatorilor din zona cartierului  careian Mihai Viteazu. În decurs de 3 ore,  alimentarea cu curent electric  a fost întreruptă de 3 ori fără nici un anunţ prealabil. Calculatorele şi aparatele electrocasnice  ale careienilor   ,,gemeau,,  la fiecare deconectare   inopinată.

Societate de distribuţie amintită a lipit pe uşile de intrare ale blocurilor din cartierul Mihai Viteazu un anunţ de prevenire a consumatorilor pentru data de 19 ianuarie, în intervalul orar 8-15,00 dar nu şi pentru ziua de 18 ianuarie 2017.

,,Orice întrerupere de curent îmi cauzează un prejudiciu. Eu am comenzi de onorat, corespondenţa este electronică, termene limită pentru a livra către clienţi şi mă afectează când se întrerupe curentul fără să fiu anunţat. Taxele plătite pentru curent sunt exorbitante, dar tot ne confruntăm cu întreruperi  de curent. Asta îmi lasă impresia că  această societate  are intenţia  doar să încaseze facturi, nu să repare infrastructura de energie”, a declarat  una dintre persoanele afectate de aceste pene de curent.

Cine va suporta costurile aparatelor  electrocasnice deteriorate în urma fluctuaţiei în alimentare cu curent electric?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu