Jandarmii sătmăreni au un coleg nou

• publicat la: 11 februarie 2022
Jandarmii sătmăreni au un coleg nou

Și-a dorit mereu un mediu  de muncă dinamic, care să îi ofere posibilitatea să învețe și să se dezvolte. De azi, Cristian, noul nostru coleg, trăiește propriul vis.

Absolvent al ”Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești”, Specializarea maistru militar auto, promoția – Februarie 2022, tânărul maistru militar clasa a IV a HADADE Cristian – Marius ne – a dovedit că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat, cu răbdare şi persevenţă poţi reuşi.

Este ziua în care şi-au schimbat statutul social devenind militar activ, încadrat în structurile Jandarmeriei Sătmărene.

Dimineaţă a fost întâmpinat de  către colonelul Ovidiu – Adrian POPA – Inspectorul  Şef al unităţii, care i-a adresat cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare active, subliniind faptul că de azi înainte este militar, iar îndatoririle şi obligaţiile civice au crescut, fiind jandarm atât la locul de muncă, cât şi în timpul liber.

În următoarea perioadă, sub îndrumarea unuia dintre colegii cu experiență, tânărul maistru militar  va urma un program de pregătire.

Lasati un comentariu