Piața Carei și gunoaiele ,,uitate,, de zile întregi în fața unui aprozar românesc

• publicat la: 7 februarie 2022
Piața Carei și gunoaiele ,,uitate,, de zile întregi în fața unui aprozar românesc

Așa arăta azi Piața agroalimentară cu administrație susținută de consilierii majoritari și conducerea UDMR a municipiului Carei. Gunoiul din fața aprozarului tronează acolo de vineri, 4 februarie 2022. Doar în fața acelui aprozar. Azi este 7 februarie și a fost ridicat abia după ce am postat imagini pe pagina Buletin de Carei. Doar conținutul pubelei. Nu și gunoiul din jur.

Societatea  SC Piețe Parcări SRL având ca acționar Consiliul Local Carei este o oficină a UDMR Carei unde nici brațul legii nu ajunge. În timp ce orice deturnare de fonduri este condamnată de justiție iar cei vinovați sunt sancționați, sumele deturnate în perioada 2016-2019 de la piața agroalimentară Carei sunt plătite beneficiarului de drept ..din banii careienilor! Eșalonat, așa cum plătește și primarul Kovacs datoriile sale la bugetul de stat, cu reținere lunară de 30% din venit, din anul 2008 încoace. Acest personaj are se pare și avizul serviciilor din moment ce procurorul acoperit de la Carei nu se sesizează pentru a recupera paguba de la cel care a deturnat banii.

Daniela Ciută

P.S. Atrag atenția viceprimarului Keizer și administratorului pieței, Avram Melinda, că fiecare om are dreptul să își aleagă prietenii așa că nu mai deranjați persoanele din piața cu care am legături de prietenie și mai ales de colaborare pe plan cultural. Sunteți plătiți din banii careienilor pentru a vă achita de sarcinile din fișa postului și nu pentru a impune  oamenilor cu cine au voie să vorbească și cu cine nu.

 

Lasati un comentariu