Poliția informează. Peste 150 de sancțiuni într-o singură zi

• publicat la: 25 februarie 2022
Poliția informează. Peste 150 de sancțiuni într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, ieri, 24 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 150 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 43 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto. 

Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat

 La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au fost sesizați de către o femeie, de 52 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că fostul său soț, ar fi provocat un scandal, la locuința acesteia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Totodată, aceștia au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, astfel că acesta este obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri, față de femeie și fiica sa, precum și de domiciliul celor două.

Acțiune a polițiștilor cu reprezentanții R.A.R.

 

Polițiștii rutieri, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat ieri, 24 februarie a.c., pe raza orașului Livada, o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a autoturismelor din punct de vedere tehnic, concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4 510 de lei.

Totodată, a fost identificat un conducător auto, de 25 de ani, din Păulești, care circula cu viteza de 181 km/h, pe un tronson de drum cu viteza maximă legală admisă de 90 km/h. Tânărului i s-a reținut permisul de conducere.

 

Lasati un comentariu