Primăria Carei anunță amenzi pentru careienii care au în fața caselor deșeuri vegetale nu și pentru cei care aruncă gunoaie în voie în oraș

• publicat la: 21 februarie 2022
Primăria Carei anunță amenzi pentru careienii care au în fața caselor deșeuri vegetale nu și pentru cei care aruncă gunoaie  în voie în oraș
Poliția Locală va amenda careienii care au deșeuri vegetale  în fața caselor nu și pe cei care aruncă în voie gunoaie la fiecare margine de oraș sau în locurile mai puțin locuite din oraș.

,,Direcția Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei roagă cetățenii care și-au depozitat deșeurile vegetale pe domeniul public din fața gospodăriilor să le ridice în următoarele trei zile. În caz contrar, aceștia riscă să fie amendați de către Poliția Locală.

DSPL va anunța din timp data la care va începe colectarea de la populație deșeurilor vegetale rezultate în urma curățeniei de primăvară. Acțiunea este programată să înceapă abia la mijlocul lunii viitoare. Până atunci, grămezile de crengi și de frunze de pe domeniul public nu fac altceva decât să strice aspectul orașului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!,, menționează Primăria Carei

Lasati un comentariu