Abia din 28 martie începe colectarea deșeurilor vegetale la Carei

• publicat la: 9 martie 2022
Abia din 28 martie începe colectarea deșeurilor vegetale la Carei
Abia din 28 martie  începe colectarea deșeurilor vegetale anunță Primăria Carei. Până atunci, tot în zona Gara CFR se aruncă. Acolo nu este  nimeni amendat. Cum va arăta orașul plin de deșeuri vegetale în perioada 15-28 martie? Sunt prea ocupați angajații de la DSPL cu rânduirea gospodăriilor baronilor locali?

Direcția Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei roagă locuitorii municipiului ca, în perioada 15-28 martie 2022, să depoziteze în fața gospodăriilor, pe domeniul public, resturile vegetale rezultate în urma curățeniei de primăvară.

DSPL solicită careienilor ca deșeurile mărunte, adică frunzele, să fie puse în saci, iar crengile să fie legate în mănunchiuri. Nu vor fi ridicate decât cantități limitate, adică cel mult o jumătate de remorcă de gospodărie. De asemenea, nu vor fi ridicate crengile care nu sunt legate în mănunchiuri și frunzele care nu sunt ambalate în saci.

Careienii care au cantități mai mari de asemenea deșeuri vegetale, rezultate în urma curățirii grădinilor și liverzilor, sunt rugați să le transporte la depozitul amenajat special în acest scop pe Calea Armatei Române, vizavi cu SA Înfrățirea, deschis de luni până vineri, în intervalul orar 7.00-15.00.

Acțiunea de colectare va începe în data 28 martie.

Pe această cale, DSPL anunță că, după finalizarea acțiunii de colectare, nu vor mai fi ridicate niciun fel de deșeuri vegetale de la populație, iar careienii care le vor depozita pe domeniul public vor fi sancționați conform reglementărilor în vigoare.

Lasati un comentariu