Deci se poate! FC Viitorul Carei se poate antrena la baza sportivă a municipiului Carei

• publicat la: 4 aprilie 2022
Deci se poate! FC Viitorul Carei se poate antrena la baza sportivă a municipiului Carei

Memoriul depus de președintele FC Viitorul Carei, prof. Răzvan Nintaș, la Primăria Carei prin care solicita drept de antrenament la stadionul Victoria a avut succes. Fotbaliștii juniori de la FC Viitorul Carei se pot antrena din nou la baza sportivă a municipiului. 

La data de 1 maritie 2022, președintele FC Viitorul Carei, prof. Răzvan Nintaș, depunea  un Memoriu la Primăria Carei prin care se solicita drept de antrenament pentru cei 104 fotbalisti juniori la baza sportivă a orașului.

Interzis la fotbal la Carei pentru 104 copii. Baza sportivă a municipiului la discreția conducerii exclusiv UDMR

Administrația Kovacs-Keizer a fost deranjată de atitudinea profesorului antrenor de la FC Viitorul Carei și s-a ajuns până și la a se discuta despre criteriul etnic deși era vorba doar despre ,,udemerizare,,.

Președinte la CSM Victoria Carei și purtător de cuvânt la Primăria Carei

Important este că până la urmă s-a ajuns la un dialog iar sportivii careieni de la FC Viitorul Carei vor avea acces la baza de antrenament în intervalul orar 14-17,00.

Profesorul Nintaș este cel care a câștigat în premieră pentru județul Satu Mare și pentru municipiul Carei Campionatul Național de fotbal pentru liceeni cu echipa de la Liceul Teoretic în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. A fost singura persoană care nu a fost recompensată pentru acest rezultat de excepție. Tot în spiritul adevărului, vă reamintim că profesorul Răzvan Nintaș a parcurs pe jos distanța de la Carei la Alba Iulia  în Anul Centernar și ulterior a editat un volum despre această acțiune.

În luna mai a anului trecut, profesorul Răzvan Nintaș a decis să înființeze FC Viitorul Carei, un club sportiv unde copiii vin cu plăcere. Dovadă, numărul foarte mare de tineri înscriși, peste 100. Nebăgat în seamă la aniversarea de anul trecut a clubului Victoria, i se propune acum o unificare a celor două cluburi de fotbal.

FC Viitorul Carei a disputat în perioada de ,,prohibiție,, meciuri amicale pe terenurile partenerilor de joc și a menținut nivelul ridicat de pregătire al tinerilor.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu