Președinte la CSM Victoria Carei și purtător de cuvânt la Primăria Carei

• publicat la: 3 martie 2022
Președinte la CSM Victoria Carei și purtător de cuvânt la Primăria Carei

Se pare că Primăria Carei are un nou purtător de cuvânt în persoana fostului consilier UDMR, Tabi Zsolt. Acesta a reacționat la  Memoriul depus de președintele FC Viitorul Carei, prof.Răzvan Nintaș, către Primăria Carei precum chelul care își pune  mâna în cap.

Memoriul depus de președintele FC Viitorul Carei solicită pentru cei 104 copii ai careienilor posibilitate de acces la baza sportivă a municipiului și a fost adresat conducerii Primăriei Carei nicidecum CSM Victoria.

Tabi Zsolt, fostul consilier UDMR și actual director la CSM Victoria Carei se lamentează pe pagina responsabilului cu timpul liber din Primăria Carei și vrea să ne convingă că nici usturoi n-a mâncat și nici gura  nu-i miroase. A uitat că activa la FC Kinder Carei și avea acces gratuit  și necondiționat la baza sportivă, la terenurile de antrenament. Atunci încălca legea?

FC Kinder Carei câştigă la Cigand

Invocarea faptului că s-a aprobat de către Consiliul Local cedarea în folosință gratuită a bazei sportive a orașului atestă de fapt udemerizarea activităților sportive. Pentru că doar cei apropiați ONG-ului UDMR beneficiază de facilități pentru spații de antrenament, indiferent de ramura sportivă.

Asociațiile  independente și neaservite UDMR sunt nevoite să apeleze la bunăvoința administrațiilor din comunele învecinate pentru a se putea antrena! Nici sportul nu scapă la Carei de discriminare.

Așa că nu e de mirare că Tabi Zsolt se exprimă doar în oficina UDMR prin pana consilierului personal al primarului Kovacs.

Ce ușor este să vorbești din postura de destinatar al fondurilor din bugetul local. Dacă anul trecut a fost prevăzută în buget suma de 800 de mii de lei pentru CSM Victoria, la execuția bugetară am aflat că de fapt s-au cheltuit 1.145.651 lei. Anul acesta s-au prevăzut 1.400.000 lei dar cu siguranță că se va majora și această sumă. Un buget pentru divizia C nu de liga a IV-a.

Potrivit executiei bugetare postate pe www.municipiulcarei.ro, nu există nicio sponsorizare pentru CSM Victoria Carei, deci clubul nu prezintă încredere și se menține doar din banii careienilor.

Mai mult, clubul Victoria și-a făcut un titlu de glorie din orientarea tinerilor către asociații sportive din Debrecen, Budapesta. Spre deosebire de FC Viitorul Carei care pregătește copiii pentru a rămâne și a face performanță pe plan local sau național. Încă un aspect care se pare că deranjează.

Părinții celor 104 copii de la FC Viitorul au remarcat că pe terenul de fotbal de la stadionul Victoria se antrenează un număr foarte mic de copii de la clubul condus de Tabi Zsolt.

Ca de obicei, conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei bagă capul între umeri și acționează prin scribii mercenari plătiți din banul public.

Buletin de Carei

Interzis la fotbal la Carei pentru 104 copii. Baza sportivă a municipiului la discreția conducerii exclusiv UDMR

Lasati un comentariu