Se reiau antrenamentele la clubul sportiv FC Viitorul Carei

• publicat la: 13 iulie 2022
Se reiau antrenamentele la clubul sportiv FC Viitorul Carei

Copiii clubului FC VIITORUL CAREI își reiau activitatea după o binemeritată vacanță, din data de 18.07.2022.

Grupa 2010-2011, antrenor Răzvan Nintaș, grupa 2012-2013 antrenori Florin Moisa si Peter Fabian, grupa 2014 antrenor Răzvan Nintaș, grupa 2015-2016 antrenor Cristian Pop si grupa 2017-2018 antrenor Mark Malinetescu. Antrenor cu portarii, Gimi Boros.

Antrenorii așteaptă sportivii careieni la joc si la muncă.

Acum 1 an de zile se înființa clubul de fotbal pentru juniori, FC Viitorul Carei, președinte prof.Răzvan Nintaș.

Peste 100 de copii sunt înscriși în clubul sportiv. Numele profesorului Răzvan Nintaș este o garanție a calității în sportul careian. Echipa de fotbal a Liceului Teoretic antrenată de prof.Răzvan Nintaș a câștigat în 2018 titlul de campioană națională la fotbal licee, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Președintele FC Viitorul Carei a dovedit în chiar primul an de existență că e capabil să lupte pentru existența acestui club de fotbal așa că atunci când în luna martie 2022 s-a îngrădit dreptul de antrenament la baza sportivă a orașului a acționat instant și a câștigat.

Deci se poate! FC Viitorul Carei se poate antrena la baza sportivă a municipiului Carei

Copiii vin cu plăcere la antrenamentele FC Viitorul Carei unde se asigură un nivel ridicat de pregătire. Se poate face performanță și la Carei. Se poate face performanță și fără a transforma un club careian într-o anexă a unor academii sportive străine.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu